Pro-Portii (De la statul pe ganduri la mersul lucrurilor)


Vine o zi cand nici trase, nici împinse gandurile nu te mai asculta.Le iei si le cari în spate pana pe Golgota, unde vei fi asezat între cainta si deradere; fara înteles (neînteles) e privita dorinta ta de odihna, dar mai putin temator vei fi fata de cea care ti-o va reda.
Fascinatia pentru îngeri va prinde contur, îi vei cunoaste desigur, raiul si iadul comunicand prin rugaciuni si cazne.
Ai s-o uiti pe D.(omnisoara) din viitorul roman, si pe aRtista ce-ti desenase paradisul în tus.Numele lor nu conteaza de maine.
Inima ta nu stii pe unde a ramas si slabe sunt sansele ca o samariteana sa te ajute în acest scop.Le poti fura pe ale altora, oricum tu n-ai inima… (dar suflet ai?)
Sa te desparti de lume sau de trup… nu va clinti cu nimic stramutarea ta, simtindu-te prizonierul lor si mai tarziu, dupa dezertarea din Univers, strain de ele toate.
Ai avea multe, sa le spui multora si te gandesti ca tacerea nu va fi perceputa ci interpretata.Ar mai fi scrisul… o forma de comunicare a sufletelor; cand scriem din suflet, un alt suflet va primi mesajul.Dar mesajele sunt limitate în retea, asa ca redus e si numarul sufletelor care raspund.
Cunoscut ti-e gandul ca iubirile purtate nu pot rascumpara inocenta,dar si ca frumusetea luata de timp o înapoiaza numai dragostea.O dragoste care nu te cara în spate, o dragoste care zboara si înoata cu tine, aleargati împreuna si niciodata nu te oboseste.
Înainte de asta însa, vine o zi cand nici tifoanele nu-ti mai panseaza constiinta.

foto: antonioandrosiglio.

Nu voi mai scrie articole pe blog.Nu stiu daca-i temporar sau daca va fi pentru totdeauna.Asa simt acum.Ma puteti scoate din blogroll, puteti citi blogul oricand doriti,îmi puteti trimite mail-uri sau ma puteti ignora, nu am o problema cu astfel de lucruri.Multumesc celor care ati citit ce am publicat (de ce ati facut asta stiti doar voi) si cer scuze celor carora nu le-am mai raspuns la comentarii.O îmbratisare care sa va cuprinda pe toti nu am, dar în cazul în care gandurile noastre se întalnesc, eu sper sa nasca o idee sau macar un lucru bun!

Explore posts in the same categories: Evadare

Etichete: , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d blogeri au apreciat: